Radio Constanța: ”Tomis Style- platforma cu povești și aer dobrogean”

Radio Constanța: ”Tomis Style- platforma cu povești și aer dobrogean”

40
0

În ediția din această săptămână a emisiunii ”România de nota 10” vă invităm să cunoașteți o tânără specială de la malul mării. Cristina Baban este o mamă jurnalist din Constanța, blogger dar și creatoarea proiectului Tomis Style.

Frumusețea este în ochii privitorului, dar există oameni care ne educă privirea, sensibilitatea și gusturile. Mai mult decât atât, prin puterea lor de convingere, promovează valori si schimbă mentalități. Îi găsim astăzi pe canalele youtube, pe Instagram și pe propriile lor site-uri.
Se numesc influenceri, sunt persoane obișnuite ca noi toți, care au ieșit însă din zona de confort și care au ales o cale personală de exprimare. Pentru că îi admirăm, vrem să îi și cunoaștem.

Cristina Florina Baban – creatoarea platformei și a grupului „Tomis Style” ne dezvaluie o poveste fermecătoare despre farmecul vietii în orice circumstante.
Cristina Florina Baban este antreprenoare din Constanța dar și inițiatoarea proiectului Tomis Style – unul de promovare a frumosului dobrogean. De profesie jurnalist, Cristina a iubit dintotdeauna scrisul și a creat, după câțiva ani de presă locală, revista Tomis Style. La 2 ani de când a luat naștere acest proiect de lifestyle la malul mării, a urmat firesc nevoia unui spațiu creativ- un loc special, cu o mansardă intimă, acolo unde și-a mutat biroul, studioul foto, atelierul și un mic boutique cu obiecte custom made.

De curând, a lansat și prima ei colecție inspirată de clădirea simbol a Constanței- este vorba de Cazino – această mini colecție cuprinde #IubesCaziNoul by TomiSecrets, o colecție cu 12 rochii, fuste și topuri și 12 eșarfe printate digital după fotografii personale, dar și după cărți poștale vechi reprezentând icon-ul de la malul Mării Negre.

Platforma Tomis Style creată de Cristina Baban din Constanța poate fi un punct de plecare pentru toți cei care vor să se bucure de autenticitatea și frumusețea peisajelor dobrogene.

Redactor – Magda Chirana