Radio Timișoara: Călătorii din spatele altor călători îndrăzneți

Radio Timișoara: Călătorii din spatele altor călători îndrăzneți

30
0

Inspire Other Travelers – Un concept pentru Timișoara

Anul 2018 a adus la Timișoara, prin intermediul proiectului Inspire Other Travelers (Inspiră alți călători), oameni pasionați de transformarea experiențelor personale într-o evadare din normele cunoscute. În momentul în care clișeele transformă viața într-un teatru trist sau o confortabilă cușcă aurită, e nevoie de mult curaj să privești realitatea în ochi și să-ți spui: e timpul pentru altceva.

Nicoleta Tudor și Christian Philip sunt călătorii din spatele altor călători îndrăzneți.

2018 a fost doar începutul și i-a adus la Timișoara, pentru veritabile întâlniri inspiraționale, pe Kyle Cease, actor la Comedy Central  New York, un orator care inspiră publicul prin combinația sa unică de comedie și mesaje care susțin interesul pentru transformare și evoluție, Daniel David și Ion Dafinoiu , doi dintre cei mai credibili psihologi ai momentului, fascinanta Oana Stănescu, originară din Reșita, azi arhitectă la New York și Ștefan Sagmeister, unul dintre cei mai buni designeri grafici din lume, cu al său The happy Show.

Viaţa noastră este o poveste cu final deschis. În fiecare zi, mai scriem câteva rânduri. În fiecare zi, închidem şi deschidem capitole.

Nicoleta Tudor și Christian Philip au deschis pentru noi toți capitolul Inspire Other Travelers.

O poveste despre oameni autentici, creativi, fără limite, dispuşi să renunţe la stereotipuri şi prejudecăți pentru a deveni ceea ce sunt cu adevărat. Oameni care dăruiesc din ceea ce sunt pentru a-i inspira şi pe alţii să se regăsească şi să îşi descopere potenţialul şi valorile proprii.

E și darul nostru de Crăciun!