Radio Timişoara: În căutarea muzicii. În joc şi în afara lui

Radio Timişoara: În căutarea muzicii. În joc şi în afara lui

233
0

Se poartă lucrurile, ideile şi trăirile uşurele. Pare să fie un “must”. Orice privire, bănuită de anume profunzime, e expediată rapid de experţi în coşul cu gunoi al expiraţilor. Dar dacă această căutare vine din partea unor adolescenţi? Provocarea lor de viată începe cu “vreau să fiu în joc, dacă acestea sunt regulile, dar vreau să trăiesc în afara lui”.

audio
please specify correct url

Antonia şi Bianca Rădulescu au început o afacere de familie în industria divertismentului. Pasionată de muzică, Antonia compune şi interpretează. Bianca a descoperit că-i vine mănuşă editarea şi regia.

La început, a filmat cu telefonul mobil ceea ce a devenit clipul surorii sale la piesa Love Me Like You Mean It, cover dupa Kelsea Ballerini. Au primit mii de like-uri cuvenite şi povestea merge mai departe. Cover-uri ca Dear Future Husband, Just Hold Me, Writings on the Wall sunt interpretate şi regizate de doua adolescente de 13, respective 16 ani.

O piesă interpretată pentru un canal de Youtube din Canada  specializat în cântece şi animaţie pentru copii, Premiul I la Concursul Young Musicians On The Stage – organizat de Şcoala de Arte Timişoara, Premiul I la Concursul Start The Art – organizat de CheckOut Timişoara şi participarea îndrăzneaţă la Student Fest, le fac pe amandouă să-şi dorească o carieră artistică.

Vă invităm, aşadar, “în joc şi în afara lui” prin emisiunea realizată de Simona Pele.