Radio Timişoara: Experimental Re-discovery, un laborator de creație artistică și dezvoltare personală

Radio Timişoara: Experimental Re-discovery, un laborator de creație artistică și dezvoltare personală

275
1

Când eram mici, fie că desenam pe pereți, construiam castele de nisip, sau inventam povești părinților, ca să scăpăm basma curată, fiecare era artist în felul lui. De obicei, acest impuls artistic, din păcate, învățăm să îl suprimăm, dar el nu dispare niciodată. Încă e acolo, sclipește în întuneric!

În această ediţie a emisiunii România de nota 10, tinerii actori Sebastian Dobrescu şi Daiana Lay ne provoacă să scoatem la lumină artistul din noi.

Teatrul Labirint Asylum, unic în felul său în Romania, ne invită la Experimental Re-discovery, un atelier de creație artistică și dezvoltare personală ce se va desfășura în lunile Octombrie și Noiembrie, la Casa de Cultură a Tineretului din Timişoara. Coordonatorul proiectului va fi Sebastian Dobrescu, care ne invită la o călătorie în lumea fecundă a imaginației.

Întâlnirea artistică, şi terapeutică totodata, se va transforma într-un spectacol de teatru.

Atelierul va fi susținut de Sebastian Dobrescu, directorul fondator al Teatrului Labirint Asylum, cu o experiență de 5 ani în Teatru Labirint cu peste 40 de ateliere susținute la nivel național și internațional, împreună cu partenerii noștri de la Dance Time I.A.R și Școala de Circ.
Acest proiect este realizat cu sprijinul Primăriei din Timișoara, al Asociației Timișoara 2021, și al Fundației Pentru Tineret Timiș.

Sebastian Dobrescu, Daiana Lay, Teatrul Labirint Asylum este o inițiativă a Asociației Teatrul Experimental Senzorial şi este momentan singura trupă de teatru alternativ din Timișoara, dar și singura din România cu o longevitate de 3 ani.

audio
please specify correct url