Radio Timişoara: Epoka lui Poka

Radio Timişoara: Epoka lui Poka

522
1

Totul a început într-o zi când a cerut părinţilor o chitară ieftină; o jucărie pentru un puşti care avea ceea ce se numeşte auz absolut.  A continuat, uşor indisciplinat, cu fredonarea pieselor preferate în timpul orelor…, lecţii de engleză aplicată pe cântecele formaţiilor Pink Floyd, Beatles, Metallica, Guns N Roses, Nirvana, Aerosmith…

Gustul pentru muzica bună a anilor ‘70-‘80-‘90 l-a dus până la urmă la o chitară pentru concerte adevarate. Aşa a apărut Epoka, o formaţie de pop-rock, ce face deja deliciul publicului, în pieţele şi cluburile din Timişoara. Epoka a fost  vedetă la Zilele Cetăţii şi Student Fest, evenimente încheiate recent.

În repertoriul de concerte, intră acum şi Robbie Williams, Rihanna, Enrique Iglesias, Adam Lambert , Bruno Marx, Oasis…, semn că, la nici 15 ani , Robert Poka şi prietenii lui cu care cântă , Philip Goron – percuţie, Lucas Kohl – clape, Ştefan Caşcaval – chitară bass, ţintesc sus de tot.

Ce planuri de viitor au? Urmează participarea la evenimentul dedicat Zilei Mondiale a Mediului –  Natura Fest, din 2-4 iunie, şi o Vacanţă Mare, plină de muzică.

Vă invităm să ascultaţi o noua ediţie a emisiunii România de nota 10, realizată de Simona Pele şi difuzată pe frecvenţele Studiourilor Regionale Radio România.

audio
please specify correct url

1 COMENTARIU

Comments are closed.