Bucureşti FM: Puterea exemplului – Oameni şi Idei de nota 10

Bucureşti FM: Puterea exemplului – Oameni şi Idei de nota 10

277
1

Această ediţie a emisiunii noastre îşi propune să aducă, în atenţia celor care cred într-o Românie de nota 10, fapte, idei, dar mai ales tineri care ne povestesc din experienţa lor despre „puterea exemplului”.

Invitaţii noştri sunt:

Alexandra Dobre – Directoarea Centrului european Cultural şi de Tineret UNESCO – Nicolae Bălcescu, din sectorul 4 al Capitalei

şi

Ionuţ Mirea – Preşedintele Asociaţiei Tinerilor Bucureşteni şi Manager IQOOL, publicaţie a studenţilor din Bucureşti.

România de nota 10 descrisă de ei are oameni pozitivi, optimişti, care pot privi competitivitatea ca un lucru bun, firesc, fără a fi generatoare de conflicte. În acest spaţiu, oamenii se implică cu atitudine constructivă.

Alexandra şi Ionuţ sunt generatorii multor proiecte şi idei creative şi, în emisiunea noastră, ne prezintă doar câteva din cele în care au depus suflet în speranţa unei societăţi reper pentru valorile durabile în care credem,

Sub egida centrului european Cultural şi de Tineret UNESCO – Nicolae Bălcescu, din sectorul 4 al Capitalei au fost organizate: prima ediţie a Târgului de carte şi anticariat, prima ediţie a zilelor Bucureştiului, în sectorul 4 (concerte, expoziţii, parade de trăsuri şi cai, de costume tradiţionale şi de epocă etc.), conferinţa organizată cu ocazia Zilei Internaţionale a Studenţilor şi, urmează, lansarea unui amplu concurs local de proiecte care să poată fi implementate în sectorul 4.

Ionuţ Mirea s-a implicat în elaborarea şi redactarea revistei studenţeşti IQool care ajuns în marile universităţi din Bucureşti, iar în cadrul Asociaţiei Tinerilor Bucureşteni au încheiat parteneriate cu toate instituţiile de cultură pentru a promova tinerii care au rezultate deosebite în diferite domenii. Un alt proiect este implementarea unei aplicaţii gratuite – IGo, concepută pentru telefoanele mobile cu o bază de date formată din organizaţiile de tineret, cele studenţeşti, bazele sportive.

Dacă v-am stârnit interesul, ascultaţi emisiunea noastră şi implicaţi-vă pentru o Românie de nota 10.

audio
please specify correct url

 

1 COMENTARIU

Comments are closed.