Radio Constanța: Remus Bălan – “Organizarea timpului înseamnă dezvoltare personală”

Radio Constanța: Remus Bălan – “Organizarea timpului înseamnă dezvoltare personală”

107
0

Personajul emisiunii „Romania de nota 10” din această săptămână este Remus Bălan, trainer şi specialist în managementul timpului de la care aflăm că important nu este să luptăm împotriva timpului, ci să ne organizăm cât mai eficient activităţile pe care le avem.

Remus Bălan are o vasta experienţă în antreprenoriat şi consultanţă şi încearcă, de câţiva ani, să construiască în Constanţa o comunitate puternică de leadership şi de oameni care au ceva de spus în domeniile în care profesează. Deţine un certificat John Maxwell Team, cel ce este considerat autoritatea nr 1 in leadership-ul mondial.
Este unul din acei profesionişti care doresc să transmită mai departe, tinerilor, informaţii şi abilităţi care să îi ajute în carieră.2 remus balan

“Misiunea pe care ne-am asumat-o este aceea de a le facilita tinerilor intalniri interactive cu personalitati marcante, care sa le vorbeasca despre importanta culturii generale dobandite prin lectura si, totodata, sa-i indemne sa aprecieze adevaratele valori de care au nevoie pentru dezvoltarea personala si profesionala”, susţine Remus Bălan.
Organizează periodic trainingul de gestionare a timpului “Timpul este viaţă” in care participanţii învaţă despre cele mai eficiente tehnici de gestionare a timpului.

De altfel, Remus Bălan a conceput un instrument propriu de organizare anuală a timpului pe care îl împărtăşeşte tinerilor şi despre care ne vorbeşte şi nouă în cadrul emisiunii “România de nota 10”.

Remus Bălan este de părere că timpul este singura resursă importantă care ne este împărţită tuturor în mod democratic iar organizarea eficientă a lui face parte din procesul complex al dezvoltării personale.

audio
please specify correct url