Bucureşti FM: Gama inovativă Cloud Walkers

Bucureşti FM: Gama inovativă Cloud Walkers

150
0

Inovaţie Confort Eficienţă – aceasta este deviza unei companii create de tineri plini de imaginaţie şi iniţiative creative.

audio
please specify correct url

La secţiunea Best Business Plan Award, Compania Cloud Walkers a fost nominalizată şi recunoscută în finala  concursului „The company of the year” 2016, din cadrul Business Hall of Fame!

Diana Filip şi Anca Millio invitatele acestei ediţii a emisiunii România de nota 10, ne prezintă Compania Cloud Walkers şi o gamă inovativă compusă din 3 produse: talpa medicală, cu rol de atenuare a disconfortului cauzat de încălțămintea pretențioasa; talpa terapeutică, având rol de reflexo-terapie automata; talpa Power-BANK, cu rol de baterie externa detașabilă pentru celular.

Aflăm, de exemplu, că funcţia reflexoterapeutică a tălpii terapeutice constă în trimiterea de impulsuri electrice programate, cu rol de stimuli localizaţi pe zonele corespondente organelor cu afecţiuni.

Pentru rezultate optime şi pentru evitarea complicaţiilor, se recomandă un control medical înaintea folosirii tălpii terapeutice.

Talpa medicală satisface nevoia de a purta încălţăminte pretenţioasă pe un interval extins de timp. Funcţia sa este de a preîntâmpina durerile cauzate de mersul pe tocuri.

Talpa terapeutică se adresează sportivilor de performanţă şi persoanelor cu afecţiuni interne. Funcţia ei este de a stimula anumite arii de pe talpă, corespunzătoare organelor cu disfuncţii.
Talpa power bank se adresează unei categorii extinse de persoane, mai precis orice utilizator al telefoniei mobile. Produsul are rolul de a utiliza mersul ca sursă de energie pentru încărcarea telefonului.

Vă invităm să aflaţi informaţii inedite despre produsele inovative ale unei companii  înfiinţate de tineri care cred într-o Românie de nota 10. Invitatele noastre Diana Filip şi Anca Millio reprezintă cu mândrie atât compania Cloud Walkers, cât şi Colegiul Naţional Sf. Sava din Bucureşti.