Radio Constanţa: Teresa Woicik- scriitoare la 18 ani

Radio Constanţa: Teresa Woicik- scriitoare la 18 ani

187
0
Teresa Woicik- scriitoare la 18 ani

„Căutând fericirea” este titlul celui mai recent roman scris de Andreea Şeuleanu, o tânără de 18 ani din Constanţa, sub pseudonimul Teresa Woicik, traducerea numelui său în limba poloneză.

Acesta este deja al şaselea roman, scris în întregime pe platforma literară WatPad care a adunat peste un milion trei sute de vizualizări în mediul online. A fost o surpriză frumoasă pentru publicul cititor format din adolescenţi dar şi pentru bloggerii de profil care văd în Teresa deja o scriitoare cu potenţial enorm. Cartea a fost lansată şi în print, la editura Smart Publishing.

Teresa tocmai ce a terminat cursurile Colegiului de Artă Regina Maria din Constanţa la clasa desen şi îşi doreşte să meargă mai departe pe calea filmului, la secţia de regie. Interesant este faptul că pentru trilogia „Căutând fericirea” a realizat un trailer, exact aşa cum se procedează în cazul promovării peliculelor.

Teresa Woicik este nu doar o fată frumoasă şi sensibilă, ci şi un munte de ambiţie.

Povestea ei o descoperim, în această săptămână , la “România de nota zece” realizată de Magda Chirana de la Radio Constanţa.