Bucureşti FM: Hai să vizităm împreună „Fabrica de experimente”

Bucureşti FM: Hai să vizităm împreună „Fabrica de experimente”

241
0

În această ediţie a emisiunii noastre, vă invităm să cunoaşteţi o tânără plină de entuziasmul care a ajutat-o să „pună pe picioare” o „Fabrică de experimente” – Alexandra Butmalai. Alături de ea este prezentă şi doamna Mihaela Bucătariu – profesoară la Colegiul Naţional Sf. Sava din Bucureşti, specializată în educaţie antreprenorială, ceea ce implică inclusiv descoperirea şi susţinerea celor care îşi pot transforma visele în realitate.

Butmalai Alexandra

Alexandra, în calitate de elevă a Colegiului Naţional Sf. Sava din Bucureşti, a avut ideea unui proiect prin care să ofere copiilor posibilitatea da a participa la cluburi specializate pe diverse domenii spre care au înclinaţie sau manifestă interes. Cu acest proiect, numit STUP, Alexandra a căpătat experienţă de antreprenor şi a avut mare succes încununat, în 2014, prin calificarea în finala competiţiei Junior Achievement – Compania Anului.

Ca urmare a acestui succes, dar şi al aprecierilor deosebit de bune,  Alexandra Butmalai a continuat acest proiect transformându-l într-o „Fabrică de experimente”.

Dacă doriţi să aflaţi cum poţi stârni interesul şi curiozitatea pentru teorii şi materii ce par greu de înţeles, vă aşteptăm în Fabrica de experimente – un spaţiu în care sunt promovate ideile şi proiectele creative, încrederea că acestea pot fi puse în practică, puterea de a transforma visele frumoase în realitate.

audio
please specify correct url