București FM: talentul de actor împins La limită

București FM: talentul de actor împins La limită

253
0

“Tabara de Film” este un proiect artistic pentru copii și adolescenti, derulat în timpul vacanței școlare de vară. Pe durata taberei copiii participă în calitate de actori la realizarea unui film de lung metraj!

In cadrul Taberei de Film din anii trecuti, copiii participanti au realizat filmele “Scoala de Vara”(2012), “Revederea”(2013) si “La Limita”(2014), alaturi de actorii Maia Morgenstern, Ioana Abur, Marius Bodochi, Tudorel Filimon si Emil Mitrache, dar si artistii Aliona Moon si Wilmark.

Dupa etapa de preselectie, participantii selectati sunt distribuiti pe baza unui scenariu in rolurile din film. Acestia merg intr-o tabara in perioada verii care poate dura intre 2 si 4 saptamani, in functie de scenariu, timp in care fac repetitii si toarna filmul.

In aceasta editie ii avem invitati pe Alexandru Talaba, Louis Florea, Ana Maria Socherel si Martinescu Andreea.

Alexandru este stabilit în Italia. Este elev la un liceu din Milano. A mai cochetat cu regia si chiar a câștigat un premiu în cadrul unui festival din Torino. Când nu este actor sau evel joacă fotbal.

Ana Maria urmează cursuri de teatru de la vârsta de 7 ani sub îndrumarea Danielaei Minoiu și a Corneliei Pavlovici. A jucat până acum în 8 piese de teatru la Teatrul Nottara. Acesta declară că „nu o sa renunt niciodata la actorie si o sa caut mereu sa ma perfectionez in domeniu”.

Louis practica dansul de 12 ani. Își dorește să urmeze în paralel cursirile facultății de jurnalism și UNATC.

Andreea studiază actoria de 6 ani. Mottoul ei este „mai bine simt si pentru altul, decât sa nu simt nici pentru mine” după cum spunea și Machiavelli.

Filmul „La minită/The edge” este rezultatul proiectului „Tabăra de film”, ediția 2014 (a patra), proiectul fiind dezvoltat de Asociația pentru Sprijinirea și Promovarea Filmului Românesc, care are ca scop decoperirea tinerelor talente din România și nu numai, cât și distribuția lor într-un film de lung metraj realizat alături de actori cunoscuți. La limită este o coproducție a Societății Române de Radiodifuziune.