Bucureşti FM: Despre atitudinea constructivă necesară unei Românii de nota 10

Bucureşti FM: Despre atitudinea constructivă necesară unei Românii de nota 10

500
0

Cele mai interesante subiecte despre implicare, creativitate, abilităţi practice, proiecţii şi lecţii de viaţă care ne ajută să mergem mai departe. Fiţi alături de noi într-o nouă ediţie a emisiunii România de nota 10, o Românie pe care o construim cu tineri despre care îţi este mai mare dragul să vorbeşti.

Vă invităm să îi cunoaşteţi pe:

bogdan valceanuBogdan Vîlceleanu – olimpic la fizică şi chimie, participant în proiectele şi concursurile JA, finalist cu echipa lui în comepetiţia Compania Anului 2013 cu un produs inovativ. Este vorba despre o învelitoare pentru cauciucuri care creşte aderenţa roţilor pe timp de iarnă. De asemenea, Bogdan este participant în programul Junior Achievement de formare a viitorilor medici “Bridge to Employment” în cadrul căreia a fost ambasador al programului la Alliance Building and Training Session din Irlanda.

denis andrei craciunDennis Andrei Craciun – Finalist în competiţia de business Compania Anului 2015. Împreună cu echipa lui, a creat un software care să-i ajute pe cei interesaţi să îşi construiască propria configuraţie a unui sistem PC, adaptat nevoilor lor in materie de IT.

andrei costescu 2Andrei Costescu – Alumni JA si manager MReady, declarat de revista Forbes “antreprenor prin definiţie”, un mentor pentru cei care vor să dezvolte afaceri de succes, un om care a înţeles cum să înveţe din greşeli şi să îşi împărtăşească propriile experienţe.

dorin calinDorin Călin – coordonator de programe Junior Achievement România, interesat de modalităţi de identificare şi dezvoltare a abilităţilor practice necesare spiritului antreprenorial.