Editie eveniment a emisiunii „Romania de nota 10” în a doua zi...

Editie eveniment a emisiunii „Romania de nota 10” în a doua zi a Târgului Gaudeamus

90
0

Astazi de la ora 13.30 se va desfasura o editie speciala, cu public, a emisiunii Romania de nota 10 dedicata inteligentei romanesti, realizată de Departamentul Studiourilor Regionale, prin Bucurestifm, cu sprijinul organizaţiei Junior Achievement România.

Va fi o dezbatere cu şi despre tineri care visează şi proiectează o Românie de nota 10.

Vor participa 20 de echipe de tineri cu start-up-uri din diverse domenii de activitate, care propun soluţii medicale inovatoare, produse culturale, întreprinderi sociale, aplicaţii pentru smartphone şi soft-uri educaționale, servicii pentru persoanele cu dizabilități, invenții hi-tech.

Echipele formate din tineri antreprenori si inventatori isi vor prezenta la standuri produsele sau serviciile propuse și vor avea trei minute la dispozitie pentru a convinge publicul și un juriu format din manageri și anterprenori de succes ca ideile lor sunt viabile.

Alături de ei vor fi invitaţi speciali şi public, într-un spaţiu amenajat cu expoziţii şi prezentări ale celor mai apreciate şi premiate proiecte din rândul generaţiei tinere.

Si pentru ca este o editie speciala a emisiunii „Romania de nota 10, juriul va stabili care sunt cele mai bune proiecte, iar acestea vor fi premiate.

Mai multe detalii despre proiectele participantilor, despre castigatori si despre ce ne propunem in continuare aflati de pe site-ul romaniadenota10.ro.

Si pentru ca este o editie speciala a emisiunii „Romania de nota 10, juriul va stabili care sunt cele mai bune proiecte, iar acestea vor fi premiate.