Radio Constanța: Andrei Burghelia are entuziasm și idei de afaceri … pe...

Radio Constanța: Andrei Burghelia are entuziasm și idei de afaceri … pe bicicletă!

363
1

velocurierLa Romania de Nota 10 facem cunostinta, in aceasta saptamana, cu un tanar constantean care a avut curajul, la nici 16 ani, sa isi deschida propria afacere….pe doua roti!

Andrei Eduard Burghelia , acum elev in clasa a XII-a la Colegiul Tehnic Virgil Magearu din Constanta este fondatorul Velocurier, prima companie de curierat pe bicicleta din orasul de la malul marii.

El a participat in 2014 la competitia de antreprenoriat „Compania anului” organizata de Junior Achievement si planul sau de afacere a fost desemnat castigator. De atunci , a inceput aventura in lumea unui bussiness in care a crezut de la inceput si in care a investit timp, energie si ,mai presus de toate, determinare.

Eduard are un entuziasm molipsitor, se inconjoara de oameni care il inspira si de la care are tot timpul ceva de invatat, este pasionat de pedalat si de rock-ul clasic si adeseori vocea sa se face auzita atat in scoala cat si in comunitate.

In spiritul Junior Achievement, il descoperim impreuna pe Andrei Eduard Burghelia dar si pe Remus Balan, primul sau client care i-a devenit intre timp mentor, in emisiunea Romania de Nota 10, realizata de Magda Chirana de la Radio Romania Constanta.

audio
please specify correct url

1 COMENTARIU

Comments are closed.