Incepe competiția de educație financiară Bani pentru școala ta!

Incepe competiția de educație financiară Bani pentru școala ta!

191
0

Elevii de liceu din România pot câștiga finanțări pentru școlile lor dacă urmează un training online gratuit de educație financiară și e-commerce, în cadrul competiției Bani pentru școala ta!, ce va fi lansată în data de 20 septembrie.

Tinerii pot opta pentru unul dintre cele două traininguri disponibile – BaniIQ și Banii pe net – sau le pot urma pe amândouă. Trainingurile sunt gratuite și pot fi accesate la www.competitiebaniiq.jaromania.org, respectiv www.competitiebaniipenet.jaromania.org. Participanții trebuie să completeze chestionarul pre-training, să parcurgă cu atenție fiecare training și s-și verifice cunoștințele printr-un test final.

Competiția Bani pentru școala ta! este organizată de Junior Achievement România, împreună cu Visa și băncile partenere și face parte din programele de educație financiară și e-commerce BaniIQ și Banii pe net, ce au ca scop formarea abilităților de a administra eficient resurse financiare și de a lua decizii responsabile.

Trainingul poate fi urmat de elevi de liceu cu vârsta de peste 15 ani, și de prietenii și părinții lor.  Fiecare instituție de învățământ este înscrisă automat în competiție odată cu înscrierea elevilor în training și acumulează EUROpuncte pentru fiecare elev, profesor, părinte sau prieten care urmează trainingul online gratuit și completează testul de verificare a cunoștințelor.

Instituția de învățământ cu cel mai mare număr de cursanți va beneficia de un premiu constând într-o sumă în euro egală cu numărul acestora, în limita a 10.000 de Euro. Premiul va fi folosit exclusiv pentru modernizarea școlii prin dotarea laboratoarelor, a claselor, achiziția de echipamente și resurse educaționale.

Mult succes!